Eaton UPS uređaji: Zaštita vašeg poslovanja od nestanka struje

09.06.2024
Neprekidivo napajanje (UPS) je bitno za svako poduzeće koje želi zaštititi svoje kritične podatke i opremu od nestanka struje. Nestanci struje mogu biti uzrokovani raznim čimbenicima, poput oluja, nesreća i kvarova u električnoj mreži. Čak i kratki nestanci struje mogu dovesti do gubitka podataka, oštećenja opreme i smanjenja produktivnosti. Eaton nudi širok izbor UPS uređaja koji mogu zaštititi vaše poduzeće od svih vrsta nestanaka struje. Njihovi UPS-ovi su poznati po pouzdanosti, izdržljivosti i učinkovitosti.

Prednosti korištenja Eaton UPS uređaja:

  • Zaštita podataka: UPS uređaji mogu pružiti neprekidivo napajanje vašim računalima, serverima i drugoj kritičnoj opremi, čime se sprječava gubitak podataka i oštećenje opreme.
  • Povećana produktivnost: Nestanci struje mogu dovesti do značajnog smanjenja produktivnosti. UPS uređaji mogu vam pomoći da ostanete produktivni i izbjegnete skuplje prekide rada.
  • Zaštita opreme: UPS uređaji mogu zaštititi vašu opremu od oštećenja koje može biti uzrokovano nestancima struje i prenaponskim udarima.
  • Mir: Znanje da su vaši podaci i oprema zaštićeni može vam dati mir i sigurnost.

 

Najpoznatiji Eaton UPS modeli:

  • Eaton 9E: Ova serija UPS-ova dizajnirana je za mala i srednja poduzeća. Pruža pouzdanu zaštitu od nestanka struje i prenaponskih udara. Dostupna je u raznim kapacitetima od 500 VA do 3000 VA.
  • Eaton 5PX: Ova serija UPS-ova idealna je za kućnu i malu kancelarijsku upotrebu. Nudi jednostavnu i pristupačnu zaštitu od nestanka struje. Dostupna je u raznim kapacitetima od 350 VA do 1500 VA.
  • Eaton Ellipse Pro: Ova serija UPS-ova dizajnirana je za zaštitu osobnih računala i radnih stanica. Nudi zaštitu od nestanka struje, prenaponskih udara i elektromagnetskih smetnji. Dostupna je u raznim kapacitetima od 500 VA do 1500 VA.


IQ centar: Vaš partner za Eaton UPS rješenja!

U IQ centru nudimo najveći izborEaton UPS uređaja u Hrvatskoj. Naš tim iskusnih stručnjaka može vam pomoći da odaberete pravi UPS za vaše potrebe. Također nudimo instalaciju, održavanje i podršku za sve Eaton UPS uređaje.


Kontaktirajte nas danas za besplatnu konzultaciju

Ako želite saznati više o EatonUPS uređajima i kako mogu zaštititi vaše poduzeće, kontaktirajte nas danas za besplatnu konzultaciju.

Dodatne informacije: