Electrolux: najbolja parna pećnica

03.03.2024
Electrolux nudi širok izbor parnih pećnica za sve potrebe i proračune. U ovom članku ćemo vam predstaviti prednosti Electrolux parnih pećnica i otkriti kako vam mogu pomoći da pripremite ukusna i zdrava jela bez napora.

Tražite li način da u svoju kuhinju unesete zdravlje, ukus i praktičnost? Electrolux parne pećnice nude vam savršeno rješenje. Uz inovativne funkcije i elegantan dizajn, Electrolux parne pećnice podižu kuhanje na višu razinu.


Modeli:

  • Electrolux EOC9P31WX serija 700, SteamCrisp: Ova pećnica s 9 funkcija kuhanja i parom nudi besprijekornu raznolikost. Kapacitet od 71 litre idealan je za veće obitelji, a funkcija FoodSensor garantira savršeno pečenje svaki put.

  • Electrolux EOC8P39WZ, serija 700, SteamCrisp: Uz 8 različitih funkcija kuhanja i parom, ova pećnica nudi i funkciju Crisp za hrskavu koricu kod peciva i mesa. Kapacitet od 72 litre idealan je za svaku obitelj.

  • Electrolux EOC8P39WX, serija 700, SteamCrisp: Ovaj model s 8 funkcija kuhanja i parom ima i funkciju Steamify® koja automatski dodaje paru u proces kuhanja. Kapacitet od 72 litre i TFT zaslon čine ovu pećnicu praktičnom i jednostavnom za korištenje.

  • Electrolux EOC6P77H, serija 700, SteamCrisp: Ova kompaktna pećnica s 5 funkcija kuhanja i parom idealna je za svaku obitelj. Kapacitet od 72 litre jamči da će za svako jelo biti dovoljno mjesta.

  • Electrolux EOC6P77WX, serija 700, SteamCrisp: Ovaj model s 5 funkcija kuhanja i parom ima i funkciju SteamCrisp® za hrskavu koricu i sočno meso. Kapacitet od 72 litre i TFT zaslon čine ovu pećnicu elegantnom i jednostavnom za korištenje.

  • Electrolux EOC6P71X, serija 700, SteamCrisp: Ova pećnica s 4 funkcije kuhanja i parom nudi jednostavno rješenje za zdravo kuhanje. Kapacitet od 72 litre i intuitivna kontrola čine ovu pećnicu idealnom za početnike.


Zašto odabrati Electrolux parnu pećnicu?

  • Zdravo kuhanje: Parna pećnica vam omogućuje da kuhate hranu bez ulja i masnoća, očuvajući vitamine i minerale.
  • Savršeni rezultati: Parna pećnica osigurava ravnomjerno kuhanje i sprječava da se hrana osuši.
  • Raznolikost: Parna pećnica može se koristiti za kuhanje, pečenje, prženje i grilanje.
  • Udobnost: Parna pećnica je jednostavna za čišćenje i održavanje.

Pronađite Electrolux parnu pećnicu savršenu za vas!

Posjetite web stranicu IQcentar.hr i istražite širok izbor parnih pećnica. Uz raznovrsne modele i funkcije, Electrolux ima savršenu parnu pećnicu za svaki dom.