Košarica
Vaša košarica je prazna!
Kreiranjem korisničkog računa, moći ćete kupovati brže, spremiti adrese za dostavu, pratiti vaše narudžbe.
Kreiranje računa

Dynavox NRG30, zrcalo za čišćenje iglice za gramofon

V-207677-7
15,90€
14,31€ - Internet bankarstvo / Virman
SIGURNO ONLINE PLAĆANJE:
DOSTUPNOST:
  • IQ centar Zagreb (7 kom.)
  • Centralno skladište (7 kom.)
  • Web narudžbe (7 kom.)
DOSTAVA:
  • 3,50€ za cijelu Hrvatsku
  • 14,00€ Express dostava za Grad Zagreb
NAPOMENA:
IQ Centar Internet trgovina može pogriješiti u opisu, slici ili cijeni proizvoda. Ukoliko primijetite sumnjivi opis artikla ili cijenu kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@iqcentar.hr kako bi provjerili točnost podataka.
Dynavox NRG30, zrcalo za čišćenje iglice za gramofon
Proizvođač:
Opis:
Čišćenje vaše gramofonske igle nikada nije bilo lakše! Dovoljan je brzi dodir igle na ljepljivom gelu za čišćenje NRG30 i vaša se igla vrlo nježno oslobađa od prianjanja poput prašine ili druge prljavštine. Reflektirajuća površina na vrhu NRG30 pakiranja također omogućuje jednostavnu provjeru sustava na kontaminaciju. Gel jastučić na bazi silikona može se nakon upotrebe isprati hladnom vodom kako bi se uklonila sva prljavština koja je apsorbirana. Zatim samo pustite da se osuši na zraku bez brisanja. Gel jastučić promjera cca. 35 mm.
Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta). Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem! Više o kolačićima...