Košarica
Vaša košarica je prazna!
Kreiranjem korisničkog računa, moći ćete kupovati brže, spremiti adrese za dostavu, pratiti vaše narudžbe.
Kreiranje računa
Dostupno u web trgovini
Besplatna dostava

Mavic 3 Multispectral

0001306955
5.482,93€
4.934,64€ - Internet bankarstvo / Virman
SIGURNO ONLINE PLAĆANJE:
DOSTUPNOST:
  • IQ centar Zagreb (Nedostupno)
  • Centralno skladište (1 kom.)
  • Web narudžbe (1 kom.)
DOSTAVA:
  • Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
  • 14,00€ Express dostava za Grad Zagreb
NAPOMENA:
IQ Centar Internet trgovina može pogriješiti u opisu, slici ili cijeni proizvoda. Ukoliko primijetite sumnjivi opis artikla ili cijenu kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@iqcentar.hr kako bi provjerili točnost podataka.
Mavic 3 Multispectral kombinira RGB kameru s multispektralnim kamerama za skeniranje i analizu rasta usjeva. Upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom zahtijevapreciznost i podatke, a Mavic 3M pruža oboje. Sa težinom od 951 g temogućnošću sklapanja ovo je kompaktna i prenosiva platforma. Ugrađenisenzor sunčeve svjetlosti bilježi sunčevo zračenje koje postaje sastavnipodatak fotografije. Senzor omogućava kompenzaciju svjetla tijekom 2Drekonstrukcije. To rezultira preciznijim NDVI rezultatima, kao ipoboljšanom točnošću i dosljednošću podataka prikupljenih tijekomvremena. RTK modul za precizno pozicioniranje omogućava centimetarskupreciznost. Kontrola leta, kamera i RTK modul sinkroniziraju se u mikrosekundama kako bi se točno uhvatila lokacija centra za snimanje svakekamere. To omogućuje Mavicu 3M izvođenje visokopreciznog snimanja izzraka bez korištenja kontrolnih točaka na zemlji. Multispektralna kamerase sastoji od 4 kamere (G/R/RE/NIR) od kojih svaka ima rezoluciju od 5MP Uz multispektralnu kameru unutar istog kućišta se nalazi i RGB kamera od 20 MP (4/3 CMOS) sa mehaničkim zatvaračom. Ovakav set up omogućava usporedno praćenje podataka na zaslonu sa RGB imultispektralnih kamera te lakše uočavanje nedostataka na kulturama. Uzto kamera od 20MP omogućava promatranje sa veće visine što u kombinaciji sa jačom baterijom i većom autonomijom (do 43 minute) leta omogućava snimanje veće površine unutar jednog leta (do 200 hektara poletu). Za sigurnost letjelice se brine višesmjerni sustav zadetektiranje prepreka. Tehnologija O3 prijenosa signala integrira dva signala za prijenos i četiri signala za prijem kako bi podržao ultra-duge udaljenosti prijenosa (do 5 km prema CE standardu – idealniuvjeti bez opstrukcija i interferencija. U urbanim uvjetima sa višeinterferencija i opstrukcija udaljenost prijenosa se smanjuje na 1,5 – 3km). Mavic 3 Multispectral ima mogućnost praćenja elevacije terena patako izuzetno lagano obavlja posao čak i na najzahtjevnijim terenima. Mavic 3M može izvršiti automatsko snimanje terena. Slike se mogu seučitati na platformu DJI SmartFarm u stvarnom vremenu putem 4G mreže. Nataj način možete na vrijeme pronaći abnormalnosti, kao što su nedostaciu nicanju, pritisak korova i polegnute usjeve. Mavic 3M se također možekoristiti u istraživanjima okoliša i prirodnih resursa, kao što jepraćenje obogaćivanja vode, istraživanja rasprostranjenosti šuma,istraživanja urbanih zelenih površina i više. Cloud API Mavic 3M semože izravno povezati s cloud platformom treće strane putem Pilot 2ugrađenog DJI Cloud API-ja temeljenog na MQTT protokolu. Nema potrebeposebno razvijati aplikaciju kako bi se omogućio prijenos informacija oopremi UAV-a, prijenosa uživo, foto podataka i drugih informacija. MSDKMavic 3M podržava Mobile SDK 5 (MSDK5) s otvorenog koda (open-source).MSDK5 omogućuje razvoj vlastite kontrolne aplikacije za nadzor polja,pametno mjerenje i druge scenarije, čineći M3M još jednostavnijim zakorištenje.
Proizvođač:
Baterija (mAh)
5000
Maksimalni kut nagiba (°)
35
Maksimalna brzina uspona (m/s)
8
Maksimalna brzina spuštanja (m
6
Tip
Prema specifikaciji proizvođača
Dodatne funkcije
Omnidirectional Obstacle Sensing
Maksimalna brzina leta (m/s)
21
Maksimalno vrijeme letenja (mi
43
Dimenzije sklopljenog (cm)
22.3
Frekvencija daljinskog upravlj
2.4
Maksimalni domet (m)
6000
Osjetljivost upravljača (dBm)
20
Baterija
5000
Boja
Siva
Dimenzije rasklopljenog(cm)
34.75
Baterije
Li-Ion
Rezolucija kamere
20
Fotografiranje
Da
Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta). Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem! Više o kolačićima...