Košarica
Vaša košarica je prazna!
Kreiranjem korisničkog računa, moći ćete kupovati brže, spremiti adrese za dostavu, pratiti vaše narudžbe.
Kreiranje računa

Electrolux E6EC1-6ST, Explore 6

Electrolux-910003708
179,90€
161,91€ - Internet bankarstvo / Virman
SIGURNO ONLINE PLAĆANJE:
DOSTUPNOST:
  • IQ centar Zagreb (Nedostupno)
  • Centralno skladište (10 kom.)
  • Web narudžbe (10 kom.)
DOSTAVA:
  • Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
  • 14,00€ Express dostava za Grad Zagreb
NAPOMENA:
IQ Centar Internet trgovina može pogriješiti u opisu, slici ili cijeni proizvoda. Ukoliko primijetite sumnjivi opis artikla ili cijenu kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@iqcentar.hr kako bi provjerili točnost podataka.
Electrolux E6EC1-6ST, Explore 6, Aparat za Espresso Explorer 6 - otkrijte užitak kave barističke kvalitete u vlastitom domu. Precizna kontrola za savršen okus s tehnologijom Thermo Block. Automatska kontrola dužine trajanja programa za vaš savršeni espresso. Tanka širina od 14 cm uklapa se u bilo koju radnu liniju. Čišćenje je jednostavno pomoću ladice za kapanje koja se može ukloniti.Specifikacije: 1350W, pritisak od 15 bara, Auto off funkcija (nakon 20 minuta), ekran na dodir, Thermo block tehnologija, vrijeme zagrijavanja 40sec, spremnik za vodu 1L, 2 auto programa (1x Espresso i dupli Espresso), Parna opcija za mlijeko, funkcija podsjetnik za čišćenje, Anti-drip funkcija.Dodaci: 1x žlica/dozator za Espresso, 1x umetak za Espresso 1 šalica, 1x umetak za Espresso 2 šalice.
Proizvođač:
Specifikacije:
Indikator razine vode, s obje strane: Dva velika prozirna indikatora razine vode omogućavaju lakšu kontrolu količine vode koja se ulijeva u kuhalo.
Performanse:
Vrsta filtera: nema
Ugradnja:
Boja: Boja nehrđajućeg čelika
Naglašena boja: Nehrdjajuci celik
Snaga, W: 1250-1450
Dimenzije VxŠxD, mm: 304x147x412
Duljina kabela, m: 0.8
Drugo:
Broj proizvoda (PNC): 910 003 708
Indikator razine vode: da
PNC without spaces: 910003708
Linkovi:
Više detalja o proizvodu možete pogledati ovdje.
Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta). Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem! Više o kolačićima...