Košarica
Vaša košarica je prazna!
Kreiranjem korisničkog računa, moći ćete kupovati brže, spremiti adrese za dostavu, pratiti vaše narudžbe.
Kreiranje računa

MS ENERGY e-romobil e10 dark grey

0001200505
474,81€
427,34€ - Internet bankarstvo / Virman
SIGURNO ONLINE PLAĆANJE:
DOSTUPNOST:
  • Trenutno nije dostupno!
DOSTAVA:
  • Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
  • 14,00€ Express dostava za Grad Zagreb
NAPOMENA:
IQ Centar Internet trgovina može pogriješiti u opisu, slici ili cijeni proizvoda. Ukoliko primijetite sumnjivi opis artikla ili cijenu kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@iqcentar.hr kako bi provjerili točnost podataka.
Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više do 40 km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! Veliki 10″ zračni kotači, prednji i zadnji amortizer te prednja i zadnja disk kočnica , čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu stražnju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Nova E serija MS Energy električnih romobila idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće silikonsko gazište, pružit će Vam idealnu vožnju uz veću brzinu i veći domet.
Proizvođač:
Dužina
112
Okvir
Aluminij
Širina
50
Veličina kotača
10
Visina
115
Maksimalna nosivost
120
Materijal
Aluminij
Motor (W)
450
Baterija (Ah)
12.5
Baterija (V)
48
Max kut uspona
20
Vrijeme punjenja (h)
5
Prednji kotač
Pneumatik
Stražnji kotač
Pneumatik
Težina
20
Kočnice
Stražnja disk kočnica
Ovjes
Prednji+stražnji
Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta). Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem! Više o kolačićima...