Electrolux: Švedska kvaliteta za savršen dom

09.06.2024
Sanjate o novoj kuhinji opremljenoj vrhunskom bijelom tehnikom? Želite olakšati pranje rublja i posuđa uz najnovije modele perilica i sušilica? Sada je idealan trenutak za ostvarenje svojih želja! U IQ centru nudimo 10% popusta za gotovinske oblike plaćanja i besplatnu dostavu na širok izbor bijele tehnike poznatih brendova, uključujući i Electrolux. Otkrijte savršene uređaje za svoj dom uz uštede koje ne možete propustiti!

Electrolux je ime sinonim za vrhunsku kvalitetu i inovacije u svijetu bijele tehnike. Njihovi uređaji su dizajnirani da vam olakšaju život i učine svakodnevne zadatke jednostavnijima i ugodnijim. Uz Electrolux bijelu tehniku možete uživati u:

Besprijekornim performansama: Njihovi uređaji su poznati po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti, te će vam služiti dugogodišnje. • Naprednim tehnologijama: Electrolux stalno ulaže u istraživanje i razvoj, nudeći inovativna rješenja koja poboljšavaju učinkovitost i funkcionalnost svojih uređaja. • Elegantnom dizajnu: Njihovi uređaji ne samo da su funkcionalni, već i estetski ugodni, te će se savršeno uklopiti u svaki interijer.

Popusti i besplatna dostava za cijelu Hrvatsku!


U IQ centru želimo olakšati opremanje doma vrhunskom bijelom tehnikom. Stoga vam nudimo nevjerojatne popuste na širok izbor Electrolux uređaja, uključujući:

Perilice rublja: Uštedite 10% na najnovije modele perilica rublja s inovativnim funkcijama poput SteamCare tehnologije i SensiCare programa. • Sušilice rublja: Uživajte u uštedi 10% na sušilice rublja koje će vam pomoći da uštedite vrijeme i energiju. • Hladnjake i zamrzivače: Otkrijte nevjerojatne popuste do 10% na hladnjake i zamrzivače s najnovijim tehnologijama za svježinu hrane. • Pećnice: Ugradite stil i funkcionalnost u svoju kuhinju uz popuste do 10% na kuhalne ploče i pećnice.


I to nije sve! Uz svaku kupnju bijele tehnike nudimo vam besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!


Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da opremisti dom vrhunskom bijelom tehnikom uz nevjerojatne popuste i besplatnu dostavu! Posjetite naše trgovine ili webshop IQ centar i otkrijte savršene uređaje za svoj dom.

Ne propustite!

Besplatna dostava: Za kupnju bijele tehnike u vrijednosti od 65 EUR ili više.

Širok izbor: Otkrijte savršene uređaje za svoj dom od poznatih brendova, uključujući i Electrolux.


Provjerite našu ponudu danas i oživite svoj dom uz popuste na bijelu tehniku!