Košarica
Vaša košarica je prazna!
Kreiranjem korisničkog računa, moći ćete kupovati brže, spremiti adrese za dostavu, pratiti vaše narudžbe.
Kreiranje računa

Triton ormar 27U, 600x600, RMA-27-A66-BAX-A1

0533345
559,43€
503,49€ - Internet bankarstvo / Virman
SIGURNO ONLINE PLAĆANJE:
DOSTUPNOST:
  • Trenutno nije dostupno!
DOSTAVA:
  • Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
  • 14,00€ Express dostava za Grad Zagreb
NAPOMENA:
IQ Centar Internet trgovina može pogriješiti u opisu, slici ili cijeni proizvoda. Ukoliko primijetite sumnjivi opis artikla ili cijenu kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@iqcentar.hr kako bi provjerili točnost podataka.
RMA serija Triton samostojećih ormara odlikuje se čvrstom varenom konstrukcijom. Dolazi sa staklenim vratima koja se mogu jednostavno demontirati. Vertikalne vodilice su podesive po dubini. Bočne stranice i zadnja stranica su osigurane bravicom i ključem koji se koristi i za prednja vrata. Break-out paneli za uvod kabela nalaze se na zadnjoj stranici gore i dolje, te na gornjoj i donjoj stranici ormara. Uz ormar se isporučuje i četka s plastičnim okvirom za zaštitu otvora za uvod kabela od prašine. Ormari dubine više od 800mm isporučuju se s tri para vertikalnih nosača. Crna boja.
Proizvođač:
Dubina [mm]
600
Nosivost ormara [kg]
400
Visina
27U
Bočne stranice
da
Boja
Crna boja.
Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta). Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem! Više o kolačićima...