Košarica
Vaša košarica je prazna!
Kreiranjem korisničkog računa, moći ćete kupovati brže, spremiti adrese za dostavu, pratiti vaše narudžbe.
Kreiranje računa
Besplatna dostava

MS ENERGY e-romobil e20 white

0001200550
593,81€
534,44€ - Internet bankarstvo / Virman
SIGURNO ONLINE PLAĆANJE:
DOSTUPNOST:
  • Trenutno nije dostupno!
DOSTAVA:
  • Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku
  • 14,00€ Express dostava za Grad Zagreb
NAPOMENA:
IQ Centar Internet trgovina može pogriješiti u opisu, slici ili cijeni proizvoda. Ukoliko primijetite sumnjivi opis artikla ili cijenu kontaktirajte nas putem e-maila na webshop@iqcentar.hr kako bi provjerili točnost podataka.
Nova e serija idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće si likonsko gazište, pruža idealnu vožnju uz veću brzinu i domet do čak 70km. Veliki 10″ zračni kotači, prednji i zadnji amortizer te prednja i zadnja disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim cestama. ElektričnA stražnjA kočnicu prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni, a čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopi romobil i ponesi ga sa sobom!
Proizvođač:
Dužina
118
Okvir
Aluminij
Širina
58
Veličina kotača
10
Visina
128
Maksimalna nosivost
120
Materijal
Aluminij
Motor (W)
500
Baterija (Ah)
18
Baterija (V)
48
Max kut uspona
20
Vrijeme punjenja (h)
9
Prednji kotač
Pneumatik
Stražnji kotač
Pneumatik
Težina
20
Kočnice
Stražnja disk kočnica
Ovjes
Prednji+stražnji
Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta). Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem! Više o kolačićima...